Wessel van der Galiën

Wessel van der Galiën

Accountmanager

Graag stel ik mij even aan u voor. Mijn naam is Wessel van der Galiën, 24 jaar en woonachtig in Groningen. Sinds kort ben ik werkzaam bij Vinna als accountmanager. Vinna is voor mij als dienstverlenende organisatie de plek om mijn kennis, ambitie en persoonlijke kwaliteiten toe te kunnen passen en verder te ontwikkelen.

Persoonlijk zie ik Vinna als een groeiend en ambitieus bedrijf met een duidelijke visie; Adviezen en ondersteuning met aandacht afstemmen op elke individuele opdrachtgever, expertise delen en doelen halen. Ik zie het als een uitdaging om deze visie in de praktijk te brengen. Mijn werkzaamheden focussen zich op het uitbreiden van ons netwerk. Dit ga ik proberen te realiseren door te adviseren vanuit een financieel oogpunt en door aan organisaties informatie te verstrekken over de krachtige service die wij bieden.

Ik omschrijf mezelf als een sympathiek en assertief persoon die goed nadenkt over wat hij doet en waarbij de mens altijd centraal staat. Daarbij streef ik naar goede relaties waarbij positiviteit en integriteit de basis vormen voor de samenwerking. In mijn vrije tijd geniet ik van tijd doorbrengen met familie, vriendin & vrienden, voetbal ik op dit moment bij VV Buitenpost en ben ik af en toe te vinden in de sportschool.

Ik kijk er naar uit om op termijn goede contacten met jullie te ontwikkelen en samen op zoek te gaan naar win-win situaties!

Met vriendelijke groet,
Wessel van der Galiën