De accountmanager bij Vinna

De accountmanager bij Vinna

De accountmanager bij Vinna is een talent in organisatie en communicatie. Hij werkt samen met juristen en loopbaanadviseurs, werft nieuwe cliënten, beheert dossiers en zorgt ervoor dat we ‘zeggen wat we doen en doen wat we zeggen’. Lijkt het je interessant om in een hecht team onze cliënten te ontzorgen, kansen te grijpen en daadkrachtig op te treden. Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren als accountmanager bij Vinna.

Wil jij daarbij horen?

Dan ben jij iemand die 4 a 5 dagen per week wil werken en functioneert op HBO-/WO-niveau. Je bent een alleskunner die inzicht heeft in organisaties en nieuwsgierig is. Je spreekt de taal van de cliënten en kent het werkveld. Je schept er plezier in nieuwe cliënten te werven. In het team neem je makkelijk een rol als aanjager op je en hou je ontwikkelingen op ons terrein goed bij. Daarbij werk je nauw samen met je collega’s om gezamenlijk kansen te ontdekken en benutten. Je ziet, net als wij, de grote kansen in ons vakgebied.

Werkzaamheden

Jouw functie is het bewaken van de dienstverlening aan bestaande cliënten en het werven van nieuwe cliënten. Jij bewaakt het proces; je houdt nauwkeurig bij hoe de begeleiding loopt, welke stappen worden gezet en wat de resultaten zijn. Je onderkent tijdig wat cliënten nodig hebben en biedt dit proactief aan. Dit geef je zelfstandig vorm; je organiseert je eigen werk, je rapporteert aan de directie en organiseert in overleg met de directie deels ook het werk van anderen: jij signaleert tijdig wanneer bijvoorbeeld de inzet van een jurist of loopbaanadviseur nodig is.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een hecht team met collega’s met jarenlange ervaring. We hebben regelmatig collegiale overleggen met Roelvink Advocaten, die in hetzelfde pand kantoor houden. Wij bieden je de kans je talent te vinden, verder te ontwikkelen en je als mens te laten groeien. Je ontvangt een goed salaris, passend bij je opleiding, ervaring en inzet. We hanteren goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de beschikking over een laptop en een mobiele telefoon. We werken landelijk, vanuit ons kantoor in Leek. Thuiswerken is (gedeeltelijk) mogelijk.

Lees hier hoe een dinsdag bij Vinna eruitziet:

Image

Over ons

Werken en winnen: dat is de dubbele betekenis van onze naam in het IJslands. Een naam die ons past. Als dé specialist op het terrein van personeel en uitkeringen, werken en winnen we voor ú.

Contact

Postadres:
Postbus 93
9350 AB Leek
Bezoekadres:
Tolberterstraat 59
9351 BD Leek
Tel: 0594-580176
Fax: 0594-580179