De jurist bij Vinna

De jurist bij Vinna

De juristen van Vinna werken zelfstandig maar ook graag in teamverband. Zij zijn goede adviseurs en hun kennis van wet- en regelgeving is altijd up-to-date. Ze kunnen goed luisteren en verwachtingen managen. Cliënten ontzorgen gaat hen natuurlijk af, ze grijpen kansen en zijn in staat (juridisch) daadkrachtig op te treden.

Wil jij daarbij horen?

Dan ben jij iemand die 4 a 5 dagen per week wil werken en functioneert op HBO-/WO-niveau, affiniteit heeft met sociaal zekerheidsrecht, de algemene wet bestuursrecht en arbeidsrecht. Je bent deskundig, klantvriendelijk en oprecht. Je neemt graag de regie en zorgt dat vragen van cliënten en lopende processen of procedures voortvarend en vakkundig behandeld worden. Je kunt werken onder tijdsdruk in verband met reactie- en indieningstermijnen. Plannen en organiseren zijn dus belangrijke competenties. Je zoekt de samenwerking met collega juristen voor overleg over je eigen handelen, strategie of vakinhoudelijke zaken. De loopbaanadviseur en/of de casemanager is je sparringpartner tijdens je werkzaamheden. In samenspraak met de (ex-)werkgever bepaal je gezamenlijk de route in de re-integratie. Ook geniet je ervan (mede) vorm te geven aan de ontwikkeling van onze dienstverlening en de uitbreiding van ons kantoor; je gaat voor kansen en mogelijkheden en het maken van jurisprudentie zie je als een uitdaging.

Werkzaamheden

Jouw functie is het adviseren & begeleiden van eigenrisicodragers en (ex-)werknemers. Je analyseert en monitort voor cliënten de dossiers van (ex-)werknemers, controleert de besluiten van uitkeringsinstanties, checkt welke stappen zijn genomen en onderneemt in samenspraak met de cliënt actie wanneer je onvolkomenheden ontdekt of wanneer iemand zich niet aan verplichtingen of afspraken houdt. Je adviseert met betrekking tot de re-integratie en bepaalt samen met de eigenrisicodrager en de loopbaanadviseur of de casemanager de route. Verder ben je bezig met bezwaar- en beroepsprocedures wanneer dit nodig is.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een hecht team met collega’s met jarenlange ervaring. We hebben regelmatig collegiale overleggen met Roelvink Advocaten, die in hetzelfde pand kantoor houden. Wij bieden je de kans je talent te vinden, verder te ontwikkelen en je als mens te laten groeien. Je ontvangt een goed salaris, passend bij je opleiding, ervaring en inzet. We hanteren goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de beschikking over een laptop en een mobiele telefoon. We werken landelijk, vanuit ons kantoor in Leek. Thuiswerken is (gedeeltelijk) mogelijk.

Procedure

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, dan kun je bellen met Mirjam Mollema 0628251348 of meld je aan voor een kennismakingsgesprek via ons contactformulier. Direct solliciteren kan ook, stuur dan je motivatie en cv naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees hier hoe een dinsdag bij Vinna eruitziet:

Image

Over ons

Werken en winnen: dat is de dubbele betekenis van onze naam in het IJslands. Een naam die ons past. Als dé specialist op het terrein van personeel en uitkeringen, werken en winnen we voor ú.

Contact

Postadres:
Postbus 93
9350 AB Leek
Bezoekadres:
Tolberterstraat 59
9351 BD Leek
Tel: 0594-580176
Fax: 0594-580179