De re-integratie adviseur / loopbaanbegeleider bij Vinna

De re-integratie adviseur / loopbaanbegeleider bij Vinna

De re-integratieadviseur of loopbaanadviseur bij Vinna werkt zelfstandig maar ook in teamverband. Hij/zij ondersteunt en begeleidt (ex)-werknemers van onze cliënten wanneer zij een uitkering ontvangen, naar werk. Is in staat aan te sluiten bij de gesprekspartner met de focus op (het vinden van) werk. Zoekt vacatures, benadert potentiële werkgevers en geeft tips en adviezen. Het voeren van re-integratiegesprekken met (ex-)werknemers en overleg met de juristen over wettelijke kaders is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden. Zijn/haar motto is ‘iedereen wil graag een baan’.

Wil jij daarbij horen?

Dan ben jij iemand die 4 a 5 dagen per week wil werken en functioneert op HBO-/WO-niveau. Je kan inlevingsvermogen combineren met een zakelijke geest en doortastende aanpak waarbij je je objectiviteit niet verliest. Je haalt er voldoening uit om resultaat te boeken. Je kent de arbeidsmarkt en hebt een relevante opleiding en werkervaring (NOLOC-achtergrond). Je staat sterk in je schoenen en stelt daarbij de belangen van de cliënt voorop. In het team werk je makkelijk samen en ben je creatief in het bedenken van nieuwe carrière-routes voor (ex-)werknemers.

Werkzaamheden

Jouw taak is (ex-)werknemers van onze cliënten te begeleiden naar werk. Jij zorgt ervoor dat zij hun loopbaan snel kunnen hervatten. Je hebt te maken met van werk naar werk trajecten, korte en langdurige werkloosheid en mensen met een (gedeeltelijke) arbeidsbeperking. Je brengt de talenten en ervaring van de (ex-)werknemer in beeld, koppelt die aan kansen op de arbeidsmarkt, ondersteunt en adviseert in sollicitatieactiviteiten, zorgt voor verslaglegging en bewaakt het traject. Daarbij heb je regelmatig gesprekken met de (ex-)werknemer in het kader van de voortgang van de re-integratie. Je zorgt dat de cliënt goed op de hoogte is van je activiteiten voor zijn (ex-)werknemer. Je overlegt en werkt samen met de juristen van Vinna.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een hecht team met collega’s met jarenlange ervaring. We hebben regelmatig collegiale overleggen met Roelvink Advocaten, die in hetzelfde pand kantoor houden. Wij bieden je de kans je talent te vinden, verder te ontwikkelen en je als mens te laten groeien. Je ontvangt een goed salaris, passend bij je opleiding, ervaring en inzet. We hanteren goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de beschikking over een laptop en een mobiele telefoon. We werken landelijk, vanuit ons kantoor in Leek. Thuiswerken is (gedeeltelijk) mogelijk.

Lees hier hoe een dinsdag bij Vinna eruitziet:

Image

Over ons

Werken en winnen: dat is de dubbele betekenis van onze naam in het IJslands. Een naam die ons past. Als dé specialist op het terrein van personeel en uitkeringen, werken en winnen we voor ú.

Contact

Postadres:
Postbus 93
9350 AB Leek
Bezoekadres:
Tolberterstraat 59
9351 BD Leek
Tel: 0594-580176
Fax: 0594-580179