Jurist

Jurist

Vinna is op zoek naar een goede jurist!

Vinna is een gespecialiseerd bedrijf; we werken voor eigenrisicodragers WW en BW zoals onderwijsinstellingen en overheden. Zij kunnen bij ons terecht voor ondersteuning bij alles wat te maken heeft met werkloosheidsuitkeringen, bovenwettelijke uitkeringen en re-integratie van ex-werknemers. Eigenrisicodragers betalen die uitkeringen en zijn wettelijk verplicht om ex-werknemers te helpen nieuw werk te vinden.

Vinna is negen jaar geleden gestart als eerste specialist op dit terrein. In de eerste 4 – 5 jaar hebben wij veel jurisprudentie ontwikkeld die de positie van eigenrisicodragers heeft verbeterd. Die krijgen daardoor nu bijvoorbeeld goed inzage in de dossiers van UWV en andere uitkeringsinstanties. Vinna helpt eigenrisicodragers inzicht te krijgen in de geldstromen, te controleren of de bedragen kloppen en te checken of iedereen zich houdt aan de verplichtingen en het re-integratieplan. We adviseren, monitoren dossiers, procederen indien nodig en zijn bovenal procesbegeleiders. Voor informatie over onze grensverleggende jurisprudentie zie www.rechtspraak.nl en gebruik “vinna” als zoekterm.

Ons dna

Vinna is - ondanks dat we al jaren bezig zijn - nog steeds een jonge, bevlogen organisatie. We zijn een klein team van professionals die er voor gaan. Mensen die de ambitie hebben cliënten de allerhoogste kwaliteit te bieden. Daar zijn we goed in. We houden van een open samenwerking, waarbij je niet gelijk alle antwoorden hoeft te weten, als je er maar naar op zoek gaat. We stellen initiatief en creativiteit op prijs en moedigen elkaar daarin aan. De goede relatie met onze cliënten staat in alles centraal, want we zijn echte dienstverleners.
Onze missie, visie, kernwaarden vind je hier.

Vacature jurist

  • Jouw functie is het adviseren & begeleiden van eigenrisicodragers en het procederen namens hen.
  • Jij analyseert en monitort voor cliënten de dossiers van ex-werknemers, controleert de besluiten van uitkeringsinstanties, checkt welke stappen zijn genomen en onderneemt in samenspraak met de cliënt actie wanneer je onvolkomenheden ontdekt. Je procedeert indien nodig (eventueel samen met onze partners). Daarnaast ondersteun je cliënten met adviezen die werkwijzen verbeteren.
  • Je bent verantwoordelijk voor je eigen dossiers, bewaakt je deadlines en je geeft de dienstverlening aan de cliënt vorm samen met je collega’s.

Kwalificaties

We zoeken een jurist (WO) die bedreven is in het sociaal zekerheidsrecht en kennis heeft van de Algemene wet bestuursrecht. Je bent nauwkeurig en inventief en herkent valkuilen. Je bent in staat om complexe materie inzichtelijk te maken voor cliënten. Jouw begeleiding helpt cliënten hun organisatie een stap verder te brengen. Je hebt ervaring op het terrein van eigenrisicodragers. In het team denk je mee over onorthodoxe oplossingen en zie je kansen.

Kerncompetenties

Individualiteit
Kwaliteitsgericht
Communiceren
Oordeelsvorming
Stresstolerantie
Accuraat
Samenwerken

Arbeidsvoorwaarden en standplaats

Je krijgt een goed salaris, passend bij je opleiding, ervaring en inzet. We hanteren prima secundaire arbeidsvoorwaarden. We werken landelijk, vanuit ons kantoor in Leek.

Procedure

Voor meer informatie kun je t/m 3-8-2019 bellen met Anneke Hulzebos en vanaf 5-8-2019 kun je bellen met directeur Mirjam Mollema op 0594-580176.
Stuur je motivatie en cv naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In je motivatie hebben wij graag antwoord op de vraag wat jij na een jaar in de betreffende functie bereikt zou willen hebben voor Vinna. Wanneer vind jij jouw eerste jaar bij Vinna een succes?
De sluitingstermijn voor de vacature is 26 augustus 2019.

Over ons

Werken en winnen: dat is de dubbele betekenis van onze naam in het IJslands. Een naam die ons past. Als dé specialist op het terrein van personeel en uitkeringen, werken en winnen we voor ú.

Contact

Postadres:
Postbus 93
9350 AB Leek
Bezoekadres:
Tolberterstraat 59
9351 BD Leek
Tel: 0594-580176
Fax: 0594-580179