Werk-naar-werk

Werk-naar-werk

Vinna biedt van-werk-naar-werk-trajecten aan voor medewerkers die (eventueel) uit dienst treden en/of in overleg met u op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.  Hierdoor kunt u werkloosheid van uw medewerker voorkomen en vermijdt u de (mogelijke) uitkeringskosten. Door middel van het aanbieden van een van-werk-naar-werk-traject voldoet u aan goed werkgeverschap en zorgt u ervoor dat een waardevolle arbeidskracht niet verloren gaat. Een van-werk-naar-werk-traject wordt op maat aangeboden waarbij zowel de loopbaanadviseur als (indien nodig) de juridisch medewerker betrokken zijn. De duur van het traject is tussen de drie en zes maanden en kan – indien gewenst – worden verlengd. Vinna B.V. zal het traject in opdracht van u en in samenspraak met de werknemer opstellen en uitvoeren. Vinna B.V. zal alle partijen op de hoogte houden van de voortgang van het traject op weg naar ander werk.

Vanzelfsprekend zal het traject met inachtneming van wet- en regelgeving en de bijpassende CAO vormgegeven worden. Onze loopbaanadviseurs beschikken over een HBO-/WO-niveau en zijn (aspirant) Noloc-lid.

Vraag vrijblijvend nadere informatie of een offerte.

Image

Over ons

Werken en winnen: dat is de dubbele betekenis van onze naam in het IJslands. Een naam die ons past. Als dé specialist op het terrein van personeel en uitkeringen, werken en winnen we voor ú.

Contact

Postadres:
Postbus 93
9350 AB Leek
Bezoekadres:
Tolberterstraat 59
9351 BD Leek
Tel: 0594-580176
Fax: 0594-580179